16-18 листопада 2019 року Харківський підрозділ відсвяткував свою 5-ту річницю. У святкуванні взяли участь Президент Федерації О.Шимко та члени Київського підрозділу А.Воробйова та А.Басюк.

5 років Харківському підрозділу, на природі 2019 року, колективне фото старту

У перший день з 11 до 13 год у Саржиному Яру був проведений майстер-клас з ходьби. Спочатку  радість зустрічі, спілкування та «обнімашки». Потім емоційна гра від Президента: «Один проти усіх!» - тут виграли всі присутні… Далі  розминка, спеціальні вправи, ходьба «хто чому навчився» - все було під контролем відеокамери… Стиль ходьби фіксувався з трьох ракурсів - для перегляду техніки ходьби кожного учасника на великому екрані та отримання різноманітної інформації «про себе!».

Керівництво харківського підрозділу ходьби 2019 року, колективне фотоПісля обіду з 14 до 18:00 в бібліотеці  члени Харківського підрозділу засвоювали другу частину майстер-класу. Пізнавальною та зрозумілою видалася інформація О.Шимка про елементи, нюанси і секрети «як стати кращою у ходьбі». Детальний аналіз проходив весело -  були задіяні й біомеханіка, математика, фізика, проза з лірикою,  музика, анекдоти в контексті ходьби,  дотепні народні вислови! Було надзвичайно цікаво ! Іноді буває , що година тягнеться нестерпно довго, а тут 4 години промайнули як мить! Пора розходитися, щоб завтра зустрітися на офіційній частині 5-літнього ювілею.

Шимко О. М. президент федерації ходьби 2019 року, у Харькові 18 листопада Голова підрозділу Г.Ященко цікаво і докладно доповіла про проведену роботу та нагородила 20 активістів подяками та грамотами. Скарбниця підрозділу О.Сажен прозвітувала «куди пішли гроші» від членських зносів. Провели вибори керівного складу Харківського підрозділу: Головою стала Л.Симонова, секретарем Г.Ященко (помінялись місцями), скарбник О.Сажен залишилася «при посаді». Апогеєм урочистої частини стало нагородження медаллю «За заслуги перед Федерацією ходьби ІІІ ступеню». За відданість справі та пропаганду здорового образу життя Президент Федерації нагородив медалями О.Сажен, Т.Оліфер , Т.Кукленко, А.Глазкову та О.Северинову . Президент Шимко О.М. презентував спортивно-оздоровчу ходьбу, та відзначив «…дивну для себе річ – обличчя присутніх як ніколи світлі, радісні та молодші ніж 5 років тому!».

5 річниця Харківського підрозділу, колективна творчість 2019 року, у ХарковіПісля офіційної частини лунали оплески та овації на демонстрацію талантів членів Федерації. Заворожували вірші Т.Костової, співи солістки Харківської опери О.Слепцової, неймовірно красивий голос В.Павлової , українські пісні Л.Явдощенко та О.Шевченко під гітару, акордеон В.Турьянської, динамічні та енергійні східні танці І.Слободяник  і запальні «циганки» А. Басюк та А.Алтируова. Всі виступи перемежовувалися хоровим співом решти членів підрозділу під керівництвом  Галини Ященко. Нарешті дійшло до фуршету і вільного спілкування…

Виражаємо  вдячність адміністраціям бібліотеки №50 Київського  р-ну (директор Перетеченко В.І.). та Центральній бібліотеці Московського р-ну ім. Фурманова (директор Шевченко Т.В.), які вкотре радо відчиняють для нас свої двері! За їх теплі прийоми, регулярну підтримку ходьби у Харкові, що розуміють важливість нашої справи.

5 річниця Харківського підрозділу, 3 день, гра у боулінг клубі 2019 року, ХарківУ третій день  за традицією продовжили святкування в боулінг-клубі. Організували дві команди «харківська» та «збірна України»: кияни і сумчани. В залі напруга від азарту, емоцій, адреналіну та наполегливої боротьби - «збірна» посіла 2 місце. На завершення дружні посиденьки та обід у затишному кафе. День видався на славу! У дружньому колективі завжди весело. Усі учасники натхненно переступили у наступну п’ятирічку!

Щоб переглянути світлини натисніть тут!

Щоб переглянути газету натисніть тут!