Вступне фото святкування 2019 рокуЧарівні Феї (Тетяна Отт та Зося Литвин) уже на порозі зустрічали гостей своїми посмішками, дивовижними загадками, афоризмами та персональними подарунками. В залі звучала лірична музика, що створювала святковий настрій. Гарно оформлений зал (ідея нашої поетеси Лариси Кліменко) з кумедними плакатами та забавними гаслами, зустрічав членів Федерації для святкування Нового Року. 

Свято розпочали з підсумків діяльності за 2018 рік. Президент Федерації нагородив спеціальними кубками кращих скороходів року Тетяну Фесан (Яготин) за сукупністю результатів року, що минув, і Анатолія Шаповалова (Лубни), який здивував і вразив своїми 200 км переходами спочатку з Лубен до Києва (2 травня), а потім від Києва до Лубен (23 вересня). Додатково Шаповалова Анатолія було нагороджено спеціальною медаллю за ці досягнення. Щире їм вітання!

Для відпочинку членів Федерації та підготовки до міжнародних змагань була продовжена розбудова бази ШимХода в Полтавській області. Завершено будівництво споруди розміром 72 м2, яка виступає одночасно і їдальнею, і кінотеатром, і танцювальною залою, і методичним кабінетом, і приміщенням для психомоторних тестів, тощо. Перших гостей прийняла сауна, запрацювали теплі туалети та душові кімнати.

старі друзі, нового 2019 рокуЗгодом розпочалася Новорічна вистава, що була режисована харизматичною Аллою Воробйовою. 2019 – рік Жовтої Земляної Свині, тому й новорічними героями були Свині й Поросята, Собака та Вовк. Не забули про Козу (у виконанні артистичної Людмили Пахтунової). Споконвіків Коза в українців – символ добробуту, достатку та сподівань на краще, це один із тотемів нашого народу. Наші артисти відтворила давній звичай українців - «Вовк водить Козу» - якщо до господарів прийшла Коза, то там буде достаток і багатство.

Танці фото святкування 2019 рокуБлискуче пройшов конкурс «дефіле карнавальних костюмів». Перше місце, за висновками журі, визнано костюм головної Свині - Руденко Валентини, друге - ведучої Свині - Урбанської Олени, третє - піратки - Басюк Алли.

Під звукорежисуру Олександра Шимка з піднесенням та захопленням проходили хороводи і танці - Ламбада, Летка Єнка, Гречаники, Сиртакі та багато інших. Вікторини змінювалися одна за одною у постановці Олени Урбанської. Чудове вийшло застілля друзів, де звучали пісні, святкові тости, промови та побажання на Новий рік.

Звучали слова вдячності за можливість бути членом Федерації, де є нагода навчитись правильно ходити, укріпити своє здоров`я, перебувати в дружньому колективі та почувати плече товариша, веселитися, розкривати свої творчі таланти, розважатися, планувати та досягати нових звершень.Обговорення, нового 2019 року

Щоб переглянути більше фото натисніть тут.