Мотанки створення18 листопада 2018 р. майже три десятка наших друзів знову зібралися у Київській молодіжній бібліотеці (вул. Толстого 49, завідуюча Галківська Г.О.) для подальшого вдосконалення своєї майстерності у створенні оберіга-ляльки-мотанки. Наша головна майстриня - Олена Урбанська, яка має сертифікат від майстрині Валентини Бердник на створення мотанки за усіма давніми українськими традиціями, провела з нами ще один майстер-клас. Сьогодні ми будемо створювати ляльку-мотанку-подорожницю  для подарунку воїнам–захисникам Донбасу, які проходять реабілітацію у Київському військовому шпиталі.

Створені мотанкиОберіги захистять їх у подальшому, нададуть їм сил вистояти та повернутися живими до їх домівок. Позитив і натхнення, любов і майстерність вкладали ми у свою творчість…  Зацікавилися мотанками і наші колеги-чоловіки. Несподівано вони проявили себе на високому і творчому рівні з жінками – у кожного із них в руках лялечки набували неповторності та навіть душі…

Всі залишилися задоволеними. Отже, створення мотанок руками членів нашої Федерації буде тривати й надалі, у відповідності до запланованого розкладу.  Ми висловлюємо вдячність адміністрації бібліотеки за надання приміщення і допомогу!

Щоб переглянути більше Фото натисніть тут.