18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, виступ Олександра Шимка     18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби у теплій, сімейній атмосфері відсвяткував прийдешній Новий рік. Як ніколи, злагоджено, подружньому та  в один голос відбулася попередня підготовка до свята силами активістів  нашої команди. Новорічне свято  розпочалося з офіційної частини - нагородження кращих спортсменів 2019 року - Валентини Руденко та Анатолія Ткачука.

18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, промова Стукіна     Привітання зі святом пролунали від  Президента Федерації О.Шимка та віце-президента Л.Шимко. Голова соціального захисту ветеранів спорту (АВСУ) Стукін А.Ю. розповів про своє бачення щодо розвитку ветеранського спорту та вручив ПОДЯКУ від асоціації ветеранів спорту М.Осадчуку  за особистий внесок у розвиток ветеранського спортивного руху.

18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, танці     Плавно перейшли до  святкового, цікавого, веселого й артистичного концерту, до якого доклали серце, душу та  інтелект наші режисери. Сценічні гуморески, режисовані Ларисою Клименко та Тетяною Закарян, підкорили публіку. Артисти зачарували залу своїми майстерними костюмами та бездоганним втіленням у свої образи. Примою було визнано «стару Шапокляк» (Клавдія Федорина); а ще відкрились різнопланові акторські таланти: мишенята (Валентина Руденко, Валентина Ющенко, Тетяна Закарян, Алла Басюк, Тетяна Отт, Антоніна Яровикова, Лідія Праведна та інші). Олена Урбанська – мила кішечка, Алла Воробйова «пурхающий горобчик». Сестри Олімпіада Яременко (курка, що несе «золоті яйця») та Галина Верещинська (баба) разом з Аллою Басюк (мишка) та Володимиром Тищенком (дід) зіграли дитячу п’єсу «курочка-ряба»… Було блискавично і схоже… на правду! Щирі посмішки та захоплення охоплювали всю залу.

 18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, спілкування журі      Ах, Карнавал, Карнавал… Продовження свята – романтичні та зворушливі дефіле. Окремо запам’ятався ніжний танець з парасольками у виконанні Зосі Литвин та Василя Ткачука, гармонія у стосунках кота і собаки (Олена та Анатолій Урбанські), прохід в національному українському наряді Григорія Садового і Тамари Глушенок під «Гуцулку Ксеню», миша Валентина Руденко, з двома хвостами. Застілля чергувалось з танцями під спеціально підібрані мелодії – ламбада, вальс, гречаники... та кумедними і потішними співами ансамблю «ВІВАТ».

18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, спілкування журі       Усі дійства, які відбувалися в залі, оцінювала строга суддівська колегія у червоних мантіях, чоловіки – справжні полковники Григорій Садовий і Анатолій Власов, Василь та Анатолій Ткачуки, яким допомагали Любов Шимко. Вони пильно спостерігали, оцінювали і вкінці визначили переможців серед жінок у семи номінаціях : «Красива хода» - Л.Праведна, «Артистичність» - К.Федорина, «Грація» -Т. Лаврук, «Стиль» -Т. Глушенок, «Чарівна посмішка» - А.Басюк, «Несподіванка» - Жук та «Ну, просто Богиня» - Скибун! Лауреатів привітали та нагородили подарунками.

18 січня 2020 року Київський підрозділ Федерації ходьби, нагородження за виступ дефіле       Подарунки, подарунки... Цього року всі присутні на святкуванні отримали для себе несподівані сувеніри. Насамкінець свята фокусник-ілюзіоніст Олександр Шимко (молодший) заворожив магічним шоу – трансформацією вогню в людину (власну маму!), ніхто так і не зрозумів – як вона виникла з вогню у клітці!... ще був стіл, який загадково і незрозуміло ширяв у повітрі… Закінчилася вечірка загальним вальсом про маму… Традиційно активно, непомітно, але ефективно допомагала Ольга Черненко. Так закінчився ще один день у нашому житті, у бутті Федерації ходьби, яка додає щастя до життя!

 
Щоб переглянути фото натисніть тут.

Відео-фільм новорічного свята: